livet är fint

idag vaknade jag och sa till mig själv, aldrig mer alkohol. Men då hade jag ju inte fått ha en underbar söndag med mamma, chips, dipp och glass!

lillördag

en vanlig onsdagseftermiddag fylld av ben&jerrys, elle och scrubs. Myser sönder och njuter av skolans nuvarande frånvaro. I helgen blir det maskerad och sen är del loooov

Ja

Idag har jag:
Tittat på greveholm
Ätit en monumental frukost
Gått åtta km
Igår hade jag:
Roliga vänner
Senare idag ska jag:
Umgås
En riktigt fin höstdag helt enkelt.

mys

hemma från en ganska medioker kväll. Nu blir det ostbågar och greveholm. Helt ok

Filosofi

Sitter på bussen och lyssnar på en kille som filosoferar över sina karriärval. Han sa: jag ska nog välja plåt, för man tjänar bra på det. Och så får man fika mycket också.
Om livet var så lätt


sunday

Har haft en go söndag, släktkalas och fått träffa världens sötaste kusin. Sen åkte jag ner och fikade med mina kära vänner. Dessvärre mår jag så sjukt illa nu, är vrålhungrig samtidigt spyfärdig. Så mysigt!
Har lärt mig använda instagram nu! Nu kan jag också vara indie!

Riders on the storm

Försöker gång på gång blogga från mobilen men skiten funkar ju inte. Så här tjäck var jag iaf när jag cyklade hem från skolan idag! Minusgrader inatt tjihoooo


shoppppiiing

har spenderat pengar idag. Har t.om. tänkt lägga ut en bild på mina investeringar! Vänta ni bara.

tack sebastian

hemmagjorda hamburgare, träning och fotbollstittande. Tack källström, larsson och toivonen. Ett perfekt avslut på en ganska underbar studiedag

förlåt då

Har vart lite dåligt här på bloggen på senaste, har haft så mycket och stå i. Möten och sånt ni vet. Är busy. Idag har jag studiedag och är lycklig. Ska baka en kladdis och träffa min vän felicia lite senare. Fint.

50 ton diesel

vill ha vinter, åka skidor och tycka att skolan är jättekul.

Korkar upp en apelsin

Plugg, te och säsongens första apelsin. Även fast jag har en liten kris är det ju ganska mysigt

mama

dagen har jag spenderat läsandes min favoritbok flugornas herre, älskar verkligen den. Åkte sedan ner till harrys med mamma för att äta en alldeles för dyr hamburgare och kolla lite på hockey. Det har min dag bestått av.

Blä

Ligger utslagen i soffan efter en match med ekhagen. Det är allt jag orkar


RSS 2.0