något jag inte förstår mig på

måste uttrycka min åsikt om saken jag kan irritera mig s¨sjukt mycket på. När tjejer bråkar, varför kallar dom varandra gumman, sötnos, lilla vännen osv. Det är faktiskt bara fjortisar som gör sånt. Fan vad konstigt att jag uttrycker min åsikt om det här, hehe.

jag

Är svintrött efter ett stenhårt träningspass idag. Efter fyllde vi på med en rejäl biff från jensens, mycke gott. Idag har jag tvättat, imorgon ska jag ringaoch boka en klipptid och plugga som en dåre. Sen ska jag träna också!

tjena

nu har jag druckit kaffe och ätit banan. Är uppe i ottan trots studiedag! Ska ta en promenis upp till pappa och hämta mina joggingskor, och ge Felicia en liten husesyn, sedan ska vi träna och äta. Kommer bli fint! Här kommer en fin och tråkig bild. fast jag tycker den är mysig
jag och pappa drog fram två fotöljer igår och trötta som hästar satte vi oss och eldade för första gången i kaminen. Intressant. Jag körde också igång diskmaskinen första gången!!!!! KULT

:(

nu har jag flyttat. Hela lördag söndag har vi flyttat två hus till ett. Vet att jag skriver som en utvecklingsstörd men orkar inte bry mig. Är så trött att jag kan dö. Kommer aldrig mer plurra i ån i söderfors. Men nu gäller det att blcika framåt, känns skönt att flytta in i ett nyrenoverat hus, om det någonsin blir klart. Imorgon ska jag träffa min räkis felicia, träna och luncha. fint

pardey

slutade vid nio idag typ, istället för att plugga till mitt matteprov igår somnade jag. Men jag klarade det galant idag (tror jag iaf). Idag ska jag kanske ta en tur till a6, och bara fördriva tiden tills ikväll. För då blir det till att gå ut hårt när vi firar Lovisa 18. Blir niiiice. Men nu ska jag nog äta lite godis eller nått.

åh

jag får lön om fyra dagar


kult

idag är allt kult!!!!! är glad idag!!!!!!! är kul!!! imorgon är det fredag, då har jag ett prov och får gå hem!!!! idag klarade jag redovisningen galant, och är inte arg och ledsen längre. Imorgon ska jag fira lovisa!!!!!! det ska bli ska bli superrrrbt.! många utropstecken idag
Får bli en rolig bild idag också!!!

svart

har nog aldrig vart såhär trött, irriterad, arg, ledsen, sympatikåt och allmänt bajsig om man får säga så på väldigt länge. Har luggit och lipat över att jag har spenderat sista natten i huset jag bott i hela mitt liv, barndomshuset som är fullt av minnen. Sen har jag tränat, blivit supertrött, kommit hem halv tio för att sätta mig och plugga till kl tolv. Behöver jag nämna att jag har ont i ryggen? Jag älskar skolan. Ska nog gå dit imorgon. Hejdå


sisti

ligger med lite glass och kollar på entourage. Gråter lite över att jag inte sover några fler nätter i mitt hem. Har ton av plugg och träning och försöker hinna med allt. Nu vet ni hur mitt liv ser ut. Och en extra hälsning skickar jag till Lovisa Carlsson som fyller 18 stora år idag! Grattis

nice

idag trodde jag att jag hade sovmorgon, men jag hade ingen lektion alls. inte allt för pjåkigt. Idag ska jag nog gå runt i tofflor och mjukisar hela dagen och ta hand om mig själv. Packa ska jag också göra, hela veckan kommer bestå av packning. Flyttar om exakt en vecka idag


night live

Idag vaknade jag av mig själv vid nio. Det är nog nytt rekord. Så nu har jag pluggat och ska ta en promenad upp till mitt blivande hem och se om det finns något jag ka hjälpa till med, nu är renoveringen igång. En kopp te får det nog bli först.


oc

ligger hemma sjuk, äter grapefrukt för att det ska vara så himla nyttigt. Kollar på o.c. Hejdå

heja björn

nu har jag tränat, och antagligen haft min nyttagaste dag på länge. Säkert hela året! Nu ska jag somna in utan att ha pluggat någonting till spanskan som man har förhör på imorgon. Är så trött att jag inte orkar bry mig, jag är också underbar

praise the lord

Hemma, cptrött, och duktig. Idag har jag vart i skolan, badat, haft livräddning, haft träningsvärk från igår och sen gått hem. Idag är min hälsodag. Ska ju faktiskt åka och träna ikväll. Gör också en redovisning i svenska som ska vara inne på fredag. känns som jag drunknar i läxor just nu. Ska snart välja mina invividuella val också. Jaja, nu ska jag nog blunda lite innan träningen!

16:08

är sjukligt trött. Har ätit soppa och ska snart träna, för efter man har ätit semla måste man träna. Undrar ibland varför jag bloggar, med tanke på att mitt liv är såhär ointressant.

dagarna och dagarna

Nu blir det läggsdags. Vill ge alla ett gott skratt innan.
http://www.youtube.com/watch?v=K4zBy6MCkms&playnext=1&list=PLCFCBE4B0ADFA6256&index=17


grapefrukt

är munter, fast sur. Lyssnar på konstig sommarmusik, och försöker trycka i mig en grapefrukt. Fyfan vad äckligt. Ska pressa ner den och en apelsin till juice ist. Freesh. Idag ska jag faktiskt skita i att gå till skolan, (fast jag har bara en lektion). Istället ska jag åka ner till gymmet, träna stenhårt. Och så ska jag plugga hemma, samt åka till banken för att se efter hur det går för mitt lilla imperium. Det var ungefär det jag hade att säga. Kan ju slänga in en bild för skojs skull också. 
nyårsafton med fina brudar

åh

åh, ska åka till farmor på middag sen. Nu känns allt mycket bättre.

must

Måste träna
Måste spara
Måste tjäna
Måste åka

Det slog mig nu att jag faktiskt inte orkar. Ibland måste man få vara äcklig och seg. Särskilt när man är supertrött.

way to go nora

Idag har jag försovit mig, missat vår enda lektion. Drog mig in till stn för att äta kinamat med tjejerna i klassen, fint vare. Efter det drog jag och gymmade, och sen gick jag hem från stan till hovslätt! Känns så sjukt bra nu. Ska också rensa ur garderoben nu, det blir mycket som slängs, och det mesta ska jag packa ner i kartonger. Flyttar om 16 dagar. Jag är bäst
wünderbar

liz lemon

-Before they made me feel like Hitler here.
Now I feel like Hitler in Germany!


som maria

idag har jag gått en alldeles för lång dag i skolan. När jag kom hem var det plugg som gällde, och äta ostbågar. Nu ligger jag utmattad och ångrar mitt allt för stora intag av dem. Ibland kan jag tro att jag älskar ostbågar mer än någon annan i hela världen.

time wont let us stop

ska försöka mig på att liva upp bloggen nu med et inlägg. Ska skynda mig innan jag somnar. Men idag har jag pluggat, städat, packat, lagat mat och andra sysslor. Känner mig som en riktig husmor. Jag har varit otroligt trött på senaste och bara luggit och sovit. Igår sov jag halva dagen. Imorgon börjar träningen igen, ska bli skönt att bränna lite fett. Skolan är ganska körig men nu har man ny energi efter lovet. Ska satsa nu och vara duktig. Det var nog allt..

mumma

plugg, amerikanska pannkakor och inte mer än så. tråkig blogg

ut med den gamla, in med det

Är trött. försöker få folk att uppdatera sina bloggare genom tankeöverföring, så jag ska ha något att läsa. Jag och mamma kollar på resor. Jag vill åka. Nu ska jag köra igång en utrensing i mitt rum, och imorgon börjar jag packa ner alla mina käraste ägodelar i en låda. För om 20 dagar så flyttar jag. Jag flyttar från mitt fina barndomshus. Jag kommer aldrig mer plurra i ån, leka kurragömma, göra äckliga vinbärssmooties eller åka på ett blött plastskynke i full fart. Jag ska nog använda det här emot min fader. Det är ju faktiskt synd om mig. Men nu ska jag börja städa.

jatack

sitter just nu och lipar till oskrönikan. Det är något med skidåkning och bragder som får mig så sjukt rörd.
Ikväll har jag och mamma haft tjejkväll. Jag har scrubat mig tre gånger med 3 olika scrubar. Den bästa är helt klart Clarins scrub. Det finns faktiskt ingen bättre. Bodyshops är också ganska underbar. Nu blir det film och snacks.


jag varar för evigt

ligger och funderar, över hur jag ska nå framgång, bli rik, och sedan leva för evigt. Det går framåt. De två första punkterna har det faktiskt hänt något på. Idag har jag jobbat och pluggat. Jag börjar känna mig riktigt tät nu. Rik. Idag när jag kom hem från jobbet slog det mig att jag gjort något varje dag det här lovet. Inte en enda dag har bestått av att ligga hemma. Och lov är faktiskt till för sådant. Därför ska jag spendera åtminstonde halva denna dagen och hela nästa hemma, i soffan. Ikväll ska jag och mamma äta gott och mysa. Känns skönt.

fiesta

idag har ja vaknat hos emma och sedan tränat och haft el maco fiesta på mc med karin. Vi åt supermyckeeee. nu ska jag åka till fillefjonki snart och sova där. Imorgon blir det mys i stallet. Hejdå

ja där

nu ligger jag här brevid snedberg i sängen. Idag har jag faktiskt jobbat, lunchat med fader, träffat felicia, spenderat två timmar på gymet med en riktig expert. Hon hette tydligen linda. Sen åkte vi till mig och hämtade några frukter, sen begav vi oss till smeden för att äta dem i en sallad. Det var gottit, jag och emma jag gjort lite saker nu. Som att försöka plugga.
kämpa då

mums

oj vilken dag. Har verkligen gått vildt till. Igår åkte jag till fillefjonkan där tre brudar väntade. Vi åkte till hemmakväll och hyrde karate kid (man fick en vild drake på köpet) och kollade på den med chipsen och dippen. Idag så blev det en tur till stallet, sen pizza och återigen en film. Imorgon börjar iaf nyttiga veckan.

tjenis mina vänner

get some

idag känner jag mig förvånansvärt bra, trots att det var nyårafton i förrgår har jag redan piggnat till. Jag har vaknat, ätit frukost, och kollat på entourage hela morgonen. Älskar att köra seriemaraton. Snart ska jag och Emma träffas och kolla på hockey, samt garva åt allt som har hänt.

oh my lord

Ikväll var det ju nyår. hehe. Idag har jag gjort det man ska dagen efter, jag och bror åkte och köpte en pizza, chips, dip cola och godis. Har luggit i soffan ända sedan jag kom hem. Gick hårt ut igårkväll, nu ska jag äta apelsin.


RSS 2.0