gone

nu har min kära josephine åkt. Lämnat mig för turkiet, den svikaren. Ska hursomhelst träffa en felicia nu på badet. vi ska bada. jag ska åka rutschkana som fan. Igår var det chill som i onsdag. Men nu ska jag bada. Herrå

säl

sommarlovet lider mot sitt slut, och jag gillart ej. Denna veckan har jag spenderat med gott folk. Igår var det til att klättra in på brunstorp och nattbada. Dagen innan var det chill med några vid rocksjön, åt och drack lite gött. Imorgon lider det mot fest. Snart blir det en tripp till götet med för att se kent. Sen börjar skolan. Jag ser fram emot att börja i en ny skola med lite nya människor. Men nu ska jag dra mig till kojs. Godnatt kära läsare!
yess, jag är bäzzt

du lät exakt som ismael

jag drömmer om att åka iväg. drömmer om snygga killar. drömmer om äventyr. Denna sommaren har varit lite av varje. Jag gick miste om att åka utomlands, jag har haft kul hemma i jönköping, haft kul på gothia och i stugan. Men jag kännner mig inte nöjd. Snart kanske en spontanresa kommer in, eller så väntar jag till vintern och åker då. Jag ska iaf börja med att träffa jossan nu. En mjukstart, det känns bra.
min nya älskling är militärgröna tröjan från weekday i götet.

cupppp

jag har stora svårigheter med att packa. Har alltid haft ett begär för drama, som jag mättar genom att vara ute i sista sekunden. Imorgon bär det av till gothia cup, för att lira fotboll, shoppa och gå på liseberg. Sommarn hittills har varit underbar. Igår var det fest och nattdopp i vättern som gällde, idag har jag vart ute och gått med mamma, och avnjutit en sallad i kvällsolsken på balkongen. Men nu ska jag försöka packa lite. Det ända jag har fått ner i väskan är godis.

sommarnatt

nu ska jag till jossan, får se vart vi tar vägen ikväll.

endorfinkick

jag är euforisk av lycka även fast jag inte kan köpa en iphone 4 kontant utan får nöja mig med en 3gs, jag är full av sol, jag är brunbränd, jag har fyra dagar kvar till gothia och världens bästa mamma. Jag är fylld av självförtroende. Livet är fint.

up with the tup

Jag är redan uppe, har förberett lite strandmat, och nu ska jag och mamma ta en powerwalk upp till a6 och boka en iphone 4 åt mig. o de ä najs . Om fyra dagar är det gothia!

yes

har haft en ytterst trevlig dag med Josephine bestående av bad, promenader, korvätning och tvtittning. And thats all i have to say about that.

lekeryd hillbillie


hemma

nu är jag hemma efter en vecka i stugan utanför västervik. En vecka av att sitta och svettas med en röd ton i ansiktet som man inte kunde svalka bort. För det mesta har vi åkt båt i den fina skärgården, lagt till vid öar och hoppat från klipporna i vatten som var 21 grader varmt. Helt underbart. Just nu känner jag mig lite ensam. Har inte haft kontakt med någon vän på en vecka nu. Kan bero på att jag inte har nån mobil. Nu ska jag hursomhelst ut på en joggingrunda och sen blir det final i vm. GO SPAIN!

RSS 2.0