gymnasieval och te

ohhh nu har jag gjort mina gymnasieval. Helt sjukt känns det. Första val blev JING på Ed, andra samhäll idrott på Jb, och tredje samhäll med idrott och ledarskap på sanda. Efter skolan kom felicia och det blev te och mackor hos mig. Vi åkte ner till stan där jag hittade en underbar klänning och en skinnjacka för ett och fem som jag SKA ha. måste, den var perfekt. Sen blev det hem hit igen, där vi chillade. Imorgon ska jag på Jingdagen på ed, för att se vad dom gör osv. Det kommer nog bli bra. Ciao!

skola

Får paniiiiiik. Jag hatar själv skolan men förhelvete. Har klarat av det i nio år kan nog klara lite till. Alla gnäller och då blir man sjukt otaggad. Ingen tycker det är kul att gå i skolan så jag fattar inte varför alla ska påpeka det efter varje helg. Haha vad jag gnäller. men nu ska jag sova. ensam... utan nellie som jag var konstant med fredag till söndag. plåstret!


söndag

Nu sitter jag hos min vän nellie. hon ligger själv i sängen och äter godis det svullot. Helgen har vart mkt go. I fredags blev det riktigt drag i tenhult, sen var det att slagga på soffan. Lördagen var det frukost på mcdonalds som gällde, sen hem till nellie och tagga nya kvällen. Lokalfest på öxnehaga. Helt okej, vill egentligen inte gå men ångrar inte att jag gick dit. Och nu beger jag mig hemåt och taggar träning som satan ikväll. Nej det gör jag inte.
snygga


friiday

idag är det fredag och snart ska jag pallra mig in till stan för att ta en fika med felicia, ska snacka ut. Det kommer iaf bli skönt, sen åker jag hem till mig där jag och nellie fixar oss, sen blir det fest med alla goingar ! have it good mina vänner.

knepa

In my eyes I see the eyes of somebody I knew before, long long, long ago.
But I'm still trying to make my mind up, am I free or am I tied up?

funderar över mitt liv, mina vänner, familj, livsstil och allt över den. Ska man sluta festa och plugga ist? Ska man välja en pluggig bra linje eller en skön? Det händer mkt just nu, gymnasievalet känns som att om jag väljer fel kommer jag förstöra hela min framtid. Behöver komma iväg från jönköping nu. Jag blir så jävla stressad. På en vecka ska jag skriva två prov. Veckan efter är det prao, gymnasieval och nationella prov som gäller. Usch jag får ångest av att bara tänka på det.

theese songs of freedom.

idag är jag sjuk, imorgon ska jag och några gå från idrotten och hämta ut förhandsvisningsbiljetter till farsan! sjuukt nice. haha.veckan kommer nog bli ganska nice. hejdå.
det har var ungefär ett år sen! mars typ

slutkörd

Jag börjar få upp ett riktigt hålligång nu! har rört på mig rejält i en vecka i streck och planerar inte att sluta faktiskt. Idag fick man ganska många saker gjorda. klarade av lite av skolan, köpte lite nya behövligheter och en träning. Imorgon ska jag hurta lika mycket och städa mitt rum samt plugga. Har två prov i veckan, inte okej! mer än så finns det inte att säga. Kommer inte upp så mkt mode här med tanke på att jag har vart pank sen nyår, men idag köpte pappa iaf ett par nya fotbollsskor åt mig och en ny sportbh. min gamla var sjukt slitn. Alla gnäller nått enormt över skolan medans jag försöker göra det till en så positiv sak som möjligt. flyter på helt okej! på helgerna är det oftast fest som gäller vilket känns enformigt. längtar till sommaren då man kan skita i det och ha en trevlig grillkväll med gott folk på min altan ist! Nu ska jag iaf sova. Ciao.
i sommar ska jag vara bloooond!

traening

sitter här och har sovit typ fem timmar inatt. kul. Helgen har spenderats som alltid med nellie. I fredags blev det fest med tenhultsboysen. sen slaggade jag och nellie hos mig, sen igår tog vi en promenad runt rocksjön, några goa killar kom hem till mig en snabbis, sen åkte jag och nellie hem till huskvarna, skulle egentligen dragitut med jossan, men orkade inte. så det blev guitar hero, film och mys hos nellie! idag invigde vi dagen med lejonkungen och sen drog jag hem . Kör igång min fotbollsäsong nu med! kommer vara slut ikväll:)


jag förstår inte vad du håller på med tjejen! väx upp.

harrys

Första hela skolveckan avklarad. Tycker jag har kämpat på bra, har också fått mina betyg som jag är grymt nöjd med! är dock lättad över att imorgon börjar helgen, lite vila och så. planerna är väl fest imorgon, lördag står öppen, och söndag är det pulka vm. jag och nellie mot kapten och gunterberg. kommer bli en intressant match osv. ska iallafall dricka upp min kopp te och sen gå och lägga mig. Imorgon ska jag klippa mig :S är livrädd över att dom klipper av mitt långa hår!
borde jobba som porrskådis.

belåten

Nu sitter jag här med favvoinpackningen från bodyshop. säger bara att ni ska köpa den. Det kostar lite men värt pengarna. Har också scrubat hela kroppen och ska snart gå och skölja ur hårinpackningen och ansiktsmasken jag har. Igår var det fest hos eric som gällde. Riktigt trevligt om man ska säga så. Blev allt från fotbollsdueller till inträngda hörn igen. Sen fick man ju bli magnus uggla. Riktigt fint. Nu taggar jag mest kvällen efter en hård kväll igår. Det blir pizza, hockey, spark-och pulkaåkning. Med vem om inte min älskade nellie? hon är en riktig fining den där. Bilder kommer förmodligen någon dag framöver! Nu ska jag skölja ur inpackningen och sen lata mig idag. Hejdåå

A must

Tänkte köra vad som kommer bli 2010s måsten i sommar för min del iaf!
Ett par wayfarers. SKA ha dom från Ray ban !
En longboard! yess ni hörde rätt. jag ska åka longboard i sommar.
SOLBRÄNNA. det här kanske inte är den bästa bilden och jag är ju inte neger heller. men ett par bruna ben är det ända sättet att bära upp nästa sak med!
Jeansshorts. Det har sedan jag var fyra alltid vart min favorit och kommer alltid att vara.

Kanske lite tidigt att peka ut vad man ska ha i sommar. men vafan. de e najs

skolan

Nu sitter jag här, kan inte sova för att jag hällde i mig en espresso. Idag har jag vart på stan med fille, fick med mig en härlig tshirt hem med knäppning bak. längtar redan till sommaren och alla vårkollektioner. Jag vet själv att i vår och sommar kommer jag klä mig i massor av pastelfärgade mjuka kläder, och så lite bohemiskt. Beatnik är så sjukt snyggt på sommaren, lite hippiestyle och så. Åter till dagen iaf, sen åkte jag hem till mamma där vi snackade mycket. Min mamma är underbar, och vi bestämde att jag skulle vara hos henne oftare nu. Sen kom pappa och hämtade mig, så åkte vi till olearys och kollade på hockeyn. åt gigantiska portioner med mat och avslutade med en dessert. Härligt med fadern! Men nu fantiserar jag om sommaren, ska nog göra det i sängen och hoppas på att koffienet släpper. Godnatt!
AAH BROWNIE VAR MAN

summer 10

vill ta på mig ett par converse, jeansshorts och låtsas att det är sommar.

telefonväckning och frukt.

Åh, jag gick och la mig vid halv elva igår och vaknade nu. nästan 14 timmar har jag sovit. Blev iaf väckt av Felicia som ringde och frågade hur vi skulle göra idag. Vi skulle höras lite senare, nu ska jag nog göra mig en god fruktbuffè till frukost och städa iordning rummet. Och jag är på samma strålande humör som jag var på när jag la mig! Ciao!
taggar sommaren nu!

lycka

ah, sitter här nyduschad, och enormt avslappnad. När jag kom hem idag insåg jag hur nöjd jag är med mitt liv. Även fast jag har menskramper och en förjävlig pms. Har iaf jobbat idag, skrattat mkt med lisen. Sen åkte jag till järebacken och spenderade lite kvalitetstid på kvällsåkning med Nellie och Lovisa. När jag kom hem åt vi, sen tog jag en dusch. Kom inte på vilket strålande humör jag var på förens jag kom på mig själv med att sjunga så högt jag kunde. Och det kom jag på genom att pappa bankade på dörren och asgarvade. Nu dansade jag precis ut ur duschen, känner mig enormt avslappnad, vilket en gård dag kan få en att bli. Och då kommer vi till min belåtenhet. Jag är så otroligt nöjd med mina vänner, och ni vet vilka ni är! Känner på mig att om jag fortsätter i den här takten kommer 2010 bli mitt roligaste och aktivaste år någonsin! Nu ska jag lägga mig i sängen och njuta av att kunna slockna som en sten. Hejdå !







Utan inbördes ordning får ni några fina bilder! :)

nattvaka och alvedon

vaknade precis, och trodde att klockan var fem i tre och inte tolv, vilket var lagom för jag ska kolla på småkronorna ikv. Men tji fick jag. förjäves försökte jag somna om men kände mig bara yr och varm tillsammans med en härligt sprängande huvudvärk. Efter ett tag gav jag upp , tog en alvedon och gick och satte mig här. kanon om jag får lite sömn eftersom jag ska jobba och sen åka skidor imorgon. usch. ska nog försöka sova lite nu! godnatt

Stir it up

Uppdateringen är på topp! Jag vet att det inte är kul att läsa men jag prioriterar mitt liv framför detta.
Vaknade iaf nyss, känner ett sug för kaffe, så ska nog ta en kopp och sen åka in till stan med pappa och luncha nånstans. Sen ska jag nog ut på en joggingtur. Börjar å lite abstinens från all idrott när jag inte är i skolan. Har iaf gått runt rocksjön två dagar i rad med nell1. Nyår var sjuukt lyckat. Firades på bästa sätt med mina vänner. Jag och nellie käkaed middag hemma hos mig först, sen upp till lovisa och köra lite dans, sen till nyårsfesten där det gick vildt till! sjuukt kul var det iaf. förövrigt så  har jag nog spenderat hela mitt jävla lov med nellet. Iaf för det mesta. Vi har sovit ihop i en vecka snart. men vi gillart! Tänkte ägna en bild åt henne, för hon är underbar.
läckerbiten nr 1

RSS 2.0