sentimental

Schoolbag in hand, she leaves home in the early morning
Waving goodbye with an absent-minded smile
I watch her go with a surge of that well-known sadness
And I have to sit down for a while
The feeling that Im losing her forever
And without really entering her world
Im glad whenever I can share her laughter
That funny little girl

Slipping through my fingers all the time
I try to capture every minute
The feeling in it
Slipping through my fingers all the time
Do I really see whats in her mind
Each time I think Im close to knowing
She keeps on growing
Slipping through my fingers all the time


Ibland får man sånna ryck och verkligen älskar sina föräldrar ? klart jag alltid älskar min pappa, och min mamma. Men ibland känner man verkligen hur mycket dom betyder för en. Jag skulle aldrig kunna leva om nån av dom dog. Aldrig bli lycklig igen, för mamma och pappa är mina bästa vänner.
la familla, dock är varken dom bästa mamma eller pappa med <3

ny kjol

Kom precis hem från stan nu, ska snart åka och rida. Asså seriöst jag har typ fått upp min lilla låga för ridning igen, längtar typ till varje onsdag och så! Var på stan med karin, vi köpte varsin kjol. Det var kjolen jag hade tittat ut, men när jag kom dit hade dom den inte i 34 ?! jag fick typ rådamp, så jag och karin gick till hm så hon kunde köpa sin kjol. Och sen när hon hade köpt den , så ville jag gå tillbaka till gina och fråga om dom hade några på lager, sen helt plötligt ser jag den hänga nån annanstans, så nån hade försökt gömma den! Jag lackade och köpte den på direkten, men en stor mängd skadeglädje :) Förövrigt hade jag en trevlig dag, kemin var sjuk (: vi gjorde typ spökvideor, jag martin och ruben gjorde om att man skulle lukta på livsfarliga alkoholer till en vinprovning där vi var experter, och som alltid hade jag en fajt  med william, som jag självfallet vann :) nu ska jag iaf byta om, slänger in två bilder from today.

araaabia
ful bild men kjolen är jag nöjd med, Ska gå nu iaf

stan med emma

idag var jag på stan med emma, var där i typ en halvtimma, så jävla lata är vi (:::::::::: hittade en kjol som jag atntagligen ska köpa, får se. nu ska jag duscha sen sova, bajs
inte den bästa bilden....

orkar inte

nu kommer en tråkigt text som jag kommer skämmas över imorgon, men det är fan på tiden att jag får det här ur mig nu.
jag är inte den som brukar visa känslor på bloggen eller bilddagboken, nej jag brukar inte visa några känslor överhuvudtaget. Jag har alltid känt att jag inte kan öppna mig, inte ens för mina bästa vänner. Jag kanske har visat glädje och det är ju inte precis lätt när jag är arg, men jag har nästan aldrig pratat med någon om mina problem, men dom vill jag inte ta upp här. Det finns bara en jag kunde öppna mig helt för men vi har glidit ifrån varandra nu. Och jag har känt på senaste, pga att jag har fuckat upp allt med mina föräldrar, bränt upp allt förtroende mellan oss och allt, så jag får inte gå ut längre typ. Och dom kan inte lita på mig. På så sätt känns det som jag glider ifrån alla mina bästa vänner. Visserligen har jag kommit andra närmare, t.ex så har jag och emma börjat va igen och det är verkligen underbart. Men alla andra... sen vet jag inte vad som händer med mig och min mamma. Vi är verkligen bästa vänner, men jag tycker det är jobbigt att pendla varje vecka från hovslätt till stan, så jag är bara där varannan helg. Och jag och mamma glider också ifrån varandra, och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Kommer jag sluta ensam eller ?
Haha, det blev ett långt, tråkigt och pinsamt inlägg. hoppas ingen orkar läsa klart, och om ni gör det så..
Jaja, nu ska jag dricka vatten och duscha sen sova för jag har aldrig varit såhär trött eller lam i HELA MITT JÄVLA LIV
HEJDÅ
Jag och min underbara kusin Älva, ibland vill man bara vara liten igen.

nattgarv

jag sitter här och ska snart sova, har kollat på en favorit i repris, indiana Jones. Seriöst jag älskar dom filmerna, jag och pappa brukade alltid kolla på dom när jag var liten, man blir lite nostalgisk. Satt och bläddrade lite i skolkatalogen som har kommit (jag blev faaail) och då kom jag till #Rydbergsklassen" asså jag menar inget illa, men jag satt och asgarvade i säkert en halvtimma. Den klassen är typ för sånna som har vart i sverige i en månad typ och inte kan svenska, typ värsta söta araber och sånt ! I LOVE THEM.
nu ska jag sova PÖSS

hv yess

jag orkar inte blogga så mkt, men vad som har hänt är väl att jag har vart på hv i torsdags, dom vann med 7-6 mot djurgården, bra match ! sen igår var jag med fille och emma, vi åkte runt med filtar runt huvudena på moppen som små muslimer i tenhult, HAHA. sen kollade vi på film och gaaarvade ! men nu ska jag kolla på hv- rögle :) hahaha jag är noeerden


´fick bli två lama bilder

he-he

haha, min update är inte bäst, åhnej. Men iaf så lever jag (y) är dock halvdöd eftersom jag sprangskoljoggen idag , 4,5 kilometer på 23 eller 24 minuter eller nått ;D HAHA slå den mathafuckas ! nej men förra året gick det dock på 21, men är nöjd ändå :) men nu ska jag jobba på svenskan, får se när jag bloggar igen eftersom jag har ett liv typ asså :) puss
TÖNTAR A'LA 9C, observera min religontröja :)

håkan

just nu är mina bästa vänner i göteborg och ska kolla på håkan hellström , artisten som jag älskar så jävla mycket. Jag är både arg och ledsen att jag inte är där för att se honom. Men jag vet att det kommer fler chanser. Och istället för att sitta hemma och vara avundsjuk och tjura , så jag ska jag skämma bort mig idag igen, Det blir En lång dusch, raka benen, hårinpackning och en ansikstsmask . Och så kanske jag hittar på något mer, vi får se! uppdaterar iaf senare ikv :)

ridning

Kom precis hem från stallet, red maxima. Hon gick verkligen kanon ! bästa hittills tror jag nästan :) var pigg och duktig i hoppningen men ändåså lugn och mjuk! imorgon ska jag ligga hemma och gråta för att jag inte är på håkan, och på lördag ska jag sova hos anna :)
puss

höstkyla och te

nu sitter jag här i hösten
och lyssnar på dileva-rösten
i trädgården finns det dagg
jag hyser agg
svanen flyger och flaxar
den jagar taxar
jag väver ett täcke av löv
det blir en håv
Nora sandahl 7c

HAHA jag kom att tänka på min allt för seriösa dikt från sjuan! Jag blev asstolt för att jag fick g på den :D fan vad vi garvade! nu sitter jag här med min sköööna peaktröja , mjukisbyxor, en kopp te och bara myser för mig själv ! vill inte ha nått sällskap just nu faktiskt, skönt att vara sjäääälv :D jag är ju sån poet som ni ser! jag längtar aset till vinter nu, ser fram emot julen, kanske en utlandsresa som felicia kanske kan hänga med på, och längtar till fjällllen <3 vi brukar åka till lofsdahlen, världens paradis. Älskar att vara där bara. jaja idag har jag vart en snabbis med felicia, sen jobbade jag två timmar med. chillidilli ! men nu ska jag mysavidare, Ta hand om er !


Hv idag

Jag och nellie orkade inte måla :) hahaha fett nice. vi drog till hv istället, FAN VAD JAG HAR SAKNAT <3 hv gjorde en grymt bra match, jag tycker att statistiken inte stämde. Andre petersson gjorde ett grymt snyggt mål i klass med tedenby, jukka voutilainen körde magplask men lyckades peta in pucken ändå, inget att skryta med men at kämpa ger ju resultat ! sen fick vi se på ett riktigt thörnbergmål när han tjongade upp pucken i krysset med ett fint slagskott! mest imponerad blev jag är Petersson, Melin och hv;s nyförvärv Oscar Sundh gjorde en bra match. Jag tycker det ser ut som han kommer platsa bra i vårt älskade hv ! :D hahahaha jag låter som värsta hockeytönten men det är jag sååå ;)
nu ska jag chilla med mamma, PUSS

typ fin kväll

nu ligger jag här i emmas säng , vi chillidillade (assåjag kan inte sluta säga chillidilli ! ) först fixade vi oss, sen åkte vi till natta och förfestade lite med brudarna, fett gott , sjunga och dansa :D sen drog vi in till stan och tänkte åka till ett spökhus , men ingen visste vägen typ så jag och emma åkte hem till ruben där någa fina herrar fanns och chillade med dom ist :)

Svar till anonym: Jag har ju bara ätit hårkontroll i två veckor, och jag börjar faktiskt märka ett resultat. att äta i två månader funkar garanterat ! eller jag vet inte, det beror ju på gener och sånt men det är ett tips iaf att käka om man vill ha friskare längre hår :)


bilder från idag iaf :

jag och ally

jag och emma

jag ally emma
min william !! :D

denna bilden får avsluta. Tack alla för en kanonhelg, imorgon blir det måla och hv med nellie :)


trevlig kväll igår!

igår hade jag en underbar, var med nellie (födelsedagsbarnet<3) , lovisa, linda , fille, johanna och vickan :) först åt vi på jensens, sen drog vi till en liten fest på hemmakväll. ganska chill men var typ där i 20 minuter sen drog jag hem . idag ska jag och felicia till a6, så nu måste ja fixa mig ! PUSSHEJ <3
det kommer nog upp en outfit bild senare idag, fick inga bilder igår :(

fuck you

fixar naglarna, orkar inte blogga idag. PÖSS

oooorkar inte

orkar inte skriva långt, sitter med fötterna uppdragna för min rädsla för spindeln. Vågar inte gå in på toaletterna utan en flugsmälla och tårgas, stampar så hårt jag kan i golvet varje gång jag måste gå nånstans, allt för den här JÄVLA SPINDELN, usch ni fattar inte hur stor den var :( jag kommer vara skärrad för livet. jaja idag red jag, det gick prima! Jag och maxima börjar verkligen komma överens nu! och i måndags så började jag och nellie ett nytt projekt, aka måla en stuga för pengar på min pappas jobb :) ska fortsätta imorgon. så det är chill, och sen på fredag är det tjejkväll eller fest hos nellie, vi har inte bestämt än ! Jaja jag känner för lite gamla bilder så här kommer några!


Rullatoråkning och asgarv, jag och lukas (??) hand



Innan håkan, jag och emma!



Jag som blond, fan vilka minnen det väcker ! :(



solgalen i början av sommaren, var brun då men det gjorde att jag inte orkade slutet (;




ser riktigt ful ut på bilden men mitt hår var lååångt där <3



jag och felicia, jag var nästan svarthårig typ ?



Mitt MÄSTERVERK på karins penngrej :D




Nu får det räcker, HEJDÅ FUCKERS

livrädd

jag har sett en gigantisk spindel. Jag vågar seriöst inte ha fötterna på golvet. Ni anar inte hur stor den var. Och jag är helt ensam hemma, fattar ni hur jag skiter ner mig eller ? jaja jag ska snart åka och rida, bloggar ikv :)

uschuschusch

Nu måste jag skriva av mig, för idag är jag så jävla ilsken. Jag kan inte skriva vad som har hänt eller vem det har drabbat men en av mina bästa vänner har råkat ut för något jävla hemskt och jag tänker verkligen inte hänga ut henne på bloggen. Och dom som har gjort dethär, jag kan säga att det är två killar, för tjejer är sällan så JÄVLA korkade och håller på som killar gör, våldtar, slåss och allt möjligt. Nu är det inte det som har hänt, men jag fattar inte vart världen är påväg nu. Ingen verkar ens veta vad respekt är för något och ännu färre visar det till sina medpersoner. Och sånt gör mig inte bara arg och äcklad, det för mig att (förlåt för mitt ordval nu) men jag skulle vilja vrida om kulorna och banka skiten ur domma personerna. Dom visar ingen medkänsla och har ingen aning om hur väl det påverkar motpartern. Och jag vet att det är bvara få killar som egentligen är sånna men av det jag har sett har dom flesta män ingen respekt för kvinnor. Snart kommer jag typ bli en fanatisk feminist eller nått.  Det kommer ett lite mer normalt inlägg senare ikväll, men nu måste jag få ut mina agressioner ! Hejdå



skola imorgon...

sammanfattning av helgen: TRÅKIG
idag har jag gjort ingenting förutom att ta ett låååångt bad, raka benen och peela och skit, äta äppelpaj som alltid. fan vad sämst jag är ! och nu ska jag ta mitt äckliga hårkontrollpiller som smakar SKIT RAKT IGENOM , Jag är sur idag ja :) och så har vi bad i skolan imorgon med på toppen av allt, vi kommer typ få simma 1 mil eller nått. jaja nu ska jag borsta tänderna sen sova, PUSS

Imorgon ska jag och nellie måla stugor ! :D Har fan inte träffat henne på jättelänge , saknat som faen ! Och så vill jag ha mina naglar som dom är på bilden, helt naturliga där ! uhh om man bara skulle orka måla på lite fransk manikyr skulle man kunna få sånna nu, men orkar fan inte ;)

frulle på sängen

åh, idag vaknade jag av att pappa kliade mig på ryggen, och så att det fanns lite frukost på sängen, och jag är alltid lite dåsig när jag är nyvaken så jag fattade inte vad som hände. Jag trodde typ jag drömde, men sen vände jag mig till rygg, och såg en bricka med fralla med ost och marmelad , yougurt med typ start i, och en latte med lite choklad i och grädde på toppen. Jag typ dog ! fattar ni hur söt min pappa är ? jag hävde i mig allt, hungrig som man är. Jag orkar inte riktigt blogga nu men det kommer senare idag :)

Dagens låt: Simon and garfunkel- Bridge over troubled water , så jävla fin är den <3

Hejdå <3

Jag och pappa på cypern förra sommaren, JAG VAR BLOND!

Felicia babe

Nu är jag hemma och chillar, vart med felicia hela dan idag, det behövdes ! vi hade en riktig felicianora dag, som bestog av att spela in typ 5 videos, sjunga, FIKA , kolla på film och köra en go sallad på donken :) åkte hem till henne och så chillade vi där, sen körde vi in till stan. Där tog vi varsin scones på waynes, så jävla gott ! sen åkte vi till hemmakväll och tänkte hyra film, men det fanns ingen vi ville ha så vi åkte hem till mig, åt några kräftor och kollade på sex and the city. det finns inget jag älskar som det, min favvo är charlotte eller samantha, I LOVE. sen kunde vi inte hålla oss borta från mcdonalds så vi körde dit där vi så två riktigt (asså dom var det på riktigt, en killa typ langade över pengar till dom sen gick dom in på toaletten) som gick runt i svarta maglinnen och minikjolar. Och så ska vi inte tala om alla raggare som var där, vi höll på att garva ihjäl oss över alla skinnvästar ! Jaja nu ska jag sova, see ya tomorrow!
Idag var jag såhär glad :)

Felicia snart

Nu sitter jag här och har tatt typ 100 egobilder nyss, haha det är nice ;) snart ska jag in till stan och träffa felicia, vi ska chilla och fota lite och så . JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT MIN NYA MOPPEHJÄLM, nu slipper jag köra runt i rasmus hjälm och se ut som typ långben eller nån. Jaja, idag är jag sminkad och fixad och så, Känner mig typ taggad ?! har värsta överskottsenergin, sjunger och har mig ! jaja nu ska jag ringa felicia, hon får ta och sluta maska ! btw, jag vaknade med en enorm finne på min kind (?) asså finnar kan man alltid få men på kinden är inte det vanligaste. jaja den går iaf att sminka över . såhär ser jag ut idag, brukar inte ha håret uppsatt.





Nu ska jag åka till felicia ha det bra allihopa :D JAG ÄR FAN GLAD IDAG!

laaam fredagkväll

jag HATAR att sitta inne. Jag har nämligen utegångsförbud, måste vara hemma tio varje jävla kväll. och även om jag hade det mysigt ikväll så får jag panik :( blir typ deppad när alla har skitkul utan mig liksom... skulle vart med felicia men hon ställde in i sista sekund så jag hade ju inte planerat nått annat. så det blev att vara hemma och äta oxfile (okej kanske inte helt fel ) och kolla på mamma mia GOSH i love it <3 colin firth är så jävla rolig, jag och pappa garvar typ ihjäl oss åt han. Jaja nu ska jag chilla lite, ska försöka blogga ordentligt imorgon :)
hejdå bitches

dålig update...

vart lite dålig uppdatering men jag har varit busy ! igår red jag iaf, gick kanon <3 innan var jag på stan med felicia, tog en scone på waynes , men köpte inget :) sen idag var det skola, fan jag har börjat ha kul i skolan ?! hahaha garvar typ ihjäl mig, och min nya mattelärare är en liten fjant. hon vågar aldrig säga till asså ;D så idag kom alla (inklusive läraren) överens om att vi skulle sova, så alla typ la sig ner, men sen fick vi inte göra det mer för jag var så oseriös omg ! iaf, här kommer lite pics !
moi


min lärare booty !

BFF'S  (minlugg ser så jävla cp ut, och ser ut som jag vill ta livet av mig elr nått )

nej nu orkar jag inte mer, imorgon ska jag nog va med felicia, vet inte riktigt än, emelie firar ju sin födelsedag med, det kan man ju inte missa ?

godnattsi

omg jag har huvudvärk och är asvarm, men jag ska bannemej till skolan imorgon! jag är bäst på att vara sjuk , halvsjuk och inte alls sjuk , men ändåså inte gå i skolan, men det är mitt löfte att dra ner på skolken nu i nian, ska kämpa upp mina annars hyfsade betyg ! ojj kanske borde gjort so läxen ikv,btw ;) haha men vem orkar liksom ? jag kan charma våran kära lärare munken, så får jag mvg i alla soämnen ändå (I WISH ?) nej men han hatar jag, och imorgon är det skola och sen ridning <3 har inte ridit på aslänge,  ska bli härligt att komma tillbaka till mitt kära vissmåken <3
men nu ska jag sova, är astrött. men kan väl slänga in en väldigt osminkad bild för dagen också.


matlagning

just nu harjag och pappa vart på ica maxi och håller på att laga mat. fast jag gick upp till datorn en snabbis :) höhö, idag har jag köpt tippar till naglarna, bra att ha hemma ifall nån går av eller så ! iaf så lagar vi typ wok. för er som inte visste är jag verkligen king på att laga mat, funderar på att gå hotellresturang, men jag vill inte ha nån skitlön när jag blir stor. jaja nu ska jag hjälpa pappa, bloggar senare ikv, HEJDÅ

ledig idag!

hejalihopa, nu sitter jag här med lite musik, är helt ofixad, har tänkt mig dagens planer såhär :

Åka och hämta moppen (den har ju vart inne på langing, är SUPERGLAD <3)
Sen åka till stan och köpa refill till mina tippar, fast egentligen behöver jag inga, just u är mina naglar superlånga !
Kanske åka och sola ?
Åka hem och duscha och fixa sig
Sen stan igen med emma och linda.

Jag vet inte om jag ska gå en andra gång men vi får se, ska iaf kolla bussen nu och sen åka, just nu har jag ingen skrivlust, men det kommer nog senare :)

RSS 2.0