29 apr

sitter här med en rykande färsk kopp kaffe och ett ljuvligt äpple. har försovit mig och chillar som bara den. taggar lite för helgen, då det blir fest på fredag, först match på lördag sen grillning och förfest hemma hos mig! sjukt nice ska det bli. Men nu ska jag nog fixa iordning mig.

28 apr

idag firade jag  nästan hv men åkte hem . imorgon ska jag hämta min kära moppe och dra några åk. sen träna. fredag blir det fest lördag samma. livet är fint

oj

dålig update på sistonde men är iaf sjuk, kan knappt ta mig upp ur sängen utan att det känns som hela kroppen ska brista och skallen explodera. men ska befria er från detaljerna och lägga mig och sova nu. ciao

ää nii mää?

chillar en tisdag som denna. ska nog dra mig mot träningen nu. Ciaoo

lugn

känner ett härligt lugn, pappa har precis kommit förbi med min nya bikini, och sedan lämnat mig för att gå på kalas i falköping. Tar möjligheten jag får till att vara själv en hel kväll, och skippar utgång. Så ikväll blir det nog en kaffe på altanen, sen till att ta det lugnt. Ciao!

mm

har nyss kollat på hockey, hv förlorade. är lite smålack men inte pga det, jag var förberred. Nationella prov i matte imorgon. i helgen blir det iaf inget annat än vara hemma, sen på lördag är det jobb, söndag är det match. är faktiskt taggad! Ska iaf härda ut skolan ända fram till lovet. Ska ha jävligt goda anledningar till att inte gå på lektionerna framöver. nu ska jag nog sova iaf, känner mig ändå bara cp typ :)

dagens


animaliskt

detta beställde jag och min käre fader, dessvärre skulle inte byxdräkten komma förens v 29.
Vill också ha nått i zebra, det är så sjukt snyggt. Hittar dock inga intressanta plagg, så jag börjar överväga att hitta ett typ och vara lite kreativ? Ska försöka få tag i nått fint!

11 apr

ska snart beställa lite goingar , och så har den här älskingen fått ett nytt hem, dvs min garderob. haha.
kjolen ska jag bära till en oversize långärmis och ett par brunbrända ben i sommar. förlåt för min gräsliga färg men har faktiskt hållit mig borta från solariet i vinter!

those dancing days

ska dra och träna nu. ikv blir det nog mer hockey at my place. Det är nice. hejdå

hej

ligger med sörman och chillar.


7 april

Sitter här och känner mig nöjd, har redan hunnit med att äta frukost, städa rummet, tvätta, och nu sitter man med en kopp kaffe och lite skön musik på balkongen i det fina vädret. Det är helt overkligt att man redan kan sitta ute i solen. Helt underbart! Ikväll blir det mamma, nellie och hockey på olearys. Liivet. när jag får min kamera kan jag ta lite bilder på shoppingen jag har hunnit med i veckan också.


Beach boys

Sitter här och gör ingenting- exakt så som lov ska brukas. Dock har jag hunnit med många min saker på lovet.
första uteserveringen
andra
urartade också med denna tjej
njöt också av det fina vädret och har shoppat ganska mycket :)

som alla gör

livet leker och vädret är toppen. Det firades med en kopp kaffe och macka på altanen. Helt underbart. Ikväll blir det ferre, men tar en runda på stan med felicia först. Har ganska mycket pengar att spendera ! livet leker om man ska säga så.

mums

Kom nyss hem från a6, köpt lite stuffs, bild sen. Nu ska jag iaf till nellie och kolla på hockey. ciao

RSS 2.0