gott nytt år!

nu sitter jag här och gör min nyårblogg! har laddat rejält inför kvällen. börjar bli riktigt taggad nu när jag sitter här och dunkar musik. Är hos pappa och hämtar min svarta nya bh och matchande trosor. måste vara fin under också. Dagens outfit får bli min svarta slimmade klänning fast jag ska klippa av banden.
Dagens älskling måste bli Nellie sörman.
Dagens mat måste vara min bearniesesås! 
Dagens låt ?? inte bestämt
Vi gör iaf så att jag och nellie käkar hemma hos min mamma förfestar osv. Sen drar vi till jacob eller till tenhult. Kommer blli fett nice!
Igår var jag på a6, jag fick med mig ett par skor, lösögonfransar, ansiktsmasker , ett underbart Estee lauder läppstift. Brände trehundra på det.. En underbar blus också, och lite smycken!
Sen så åkte jag och nellie hem till mig och körde en riktig spakväll. Hårinpackning, ansiktsmask, naglar osv. Mysigt värre. Nu hämtar snart min farmor mig så åker jag hem till mamma och göra iordning allt! Gott nytt år alla dryga läsare!

nattsudd

Imorgons köplista måste upp innan läggdags! Ska försöka ta tag i både bilder och uppdatering nu.
Lösögonfransar
Ansiktsmask
Beiget läppstift. (så sjuuukt snyggt)
Ett par klackar till nyårsafton
Och antagligen trettio till impulsköp! Blir iaf lite till nyår osv. Hejdååååå

jobb och bra musik

Jag är så strategisk av mig att jag går och lägger mig två när jag ska upp åtta och jobba i åtta timmar. Det och a6 är vad min dag har bestått av, ska försöka ta reda på ett par fina jeans nu. Igår hittade jag ett par perfekta stövlar till mig på nilssons. Så nu jag har äntligen ett par stövlar. Imorgon blir det också en heldag på jobbet. Dock har jag lisen som sällskap och tjänar drygt tusen för två dagar så det är nice! ska iaf nu ta en snabbdusch sen sova riktigt tidigt. Hejdå!
Dagens låt måste vara Impossible- Måns zelmerlöw. Så sjukt fin!
vill vara blond, brun och snygg. sen vill jag nog att jag ska börja träna och få världens snyggaste kropp. sen vill jag bli modell och bli rik . Ska nog satsa på det! (ha-ha)

Juldagen

Idag är det juldagen och har använt flera klappar idag flitigt! Ikväll blir det utgång med miss sörman, sen en sleepover hemma hos mig! Antar att julklappar är snacket just nu, jag fick iaf:
  • En kofta från boomerang
  • En epilator
  • En tshirt från boomerang
  • Hugobossparfym
  • En oljebaserad inpackning som jag rekomenderar varmt till slitna toppar: Body shops Brazil nut hair mask
  • En vanlig inpackning från schwarskopf
  • Lite övriga hårprodukter
  • Deo
  • Böcker
  • fleece (att rida i dårå)
  • Flera basic toppar och linnen
  • Min favvofilm - Inglorious Basterds. Såg den på bio och älskar den!
  • kalender
  • Och pengar och andra saker som jag har glömt! Dessutom ska vi köpa en kamera som jag ska ha :) är nöjd iaf!  Jag hoppas att ni alla har haft ne god jul och får en fin fortsättning. Kommer nog inte synas till här på ett tag, imorgon blir det stan och byta skidstället jag fick i julklapp! (forgot) och sen köpa ett par stövlar! Och söndag blir det skidoooor! Ciao!

Dan före dopparedan

Nu sitter jag här, granen är pyntad och julklapparna är på plats, ska nog gå ner och klämma lite snart. Igår var det pulka som gällde för mig fille och nellie. Sen lite snack och bråk osv. Mysigt! Orkar inte skriva särskilt mycket mer , Ha en god jul !

HAHA

innebandyturnering idag. Jag avslutade terminen med att tackla in två pers i sarjen. Jag tackar för mig!
Taggar skidsäsongen nu med som inleds på söndag med brudarna Nellie och Fille!

väntan

nu sitter jag här. Jag och pappa hade en fjärde adventsfrukost med gröt och så. Sen åkte han till a6. Så jag sitter här och väntar på hans hemkomst, för då kör kingarna igång ett julbak. Ni får väl ett inlägg ikväll eller nått! för nu ska jag ta på mig ett par byxor, en söndag innan två. Vad händer?

HAHA

nu får ni en update mina vänner . nu sitter jag här och ikväll har jag och pappa hämtat mat, och sen kollat på film. orkade verkligen inte ut ikväll ! igår var det lite folk hos nellie. Mycket ytterst trevligt. Om man bortser från en bild. he-he tjejer ni vet nog vilken jag menar! Idag vaknade jag hos nellie och mådde som jag förtjänade, åkte till felicia. Sen åkte vi ner till stan och käkade på vårt nya häng: Tacobaren. Orkar inte skriva så mycket mer än att jag älskar när pappa svarar: Imorgon ska jag nog upp till a6 och köpa lite hemliga grejer. MOHA
Och en sak till är att jag överväger starkt på att ta en tur på vår spark. Så sjukt jävla kul, men nu har idioterna grusat vägarna. Men förra året gick det snabbt för mig och felicia. Och nästa helg inleder jag nellie och fille antagligen skidsäsongen! Mycket trevligt. Tack folket för en fin helg.

ojoj

har nog inte varit här på några dagar. men just nu funkar allt så bra och flyter på, så jag slösar varken tid på att sitta vid facebook eller bloggen. Jag tar en veckas uppehåll! Brb tills måndag kväll. Det enda jag kan skriva nu är att jag ska få en kusin! hejdå HA-hA

planering

nu sitter jag här och lyssnar på mina franzar , livet är dom. Jag har precis planerat min idrottslektion som jag ska ha själv för klassen. Det blev fotboll, ska ha bollteknik och sånt. det kommer äga. idag hade vi luciaframträdande. jag kan ju bara säga att det var svårt för seriösanora att hålla sig för skratt. Massa pensionärer som satt och åt bulle utan tänder typ. Sen åkte jag till stallet där jag red filles häst filur ist för maxima . det gick faktiskt bra! det var lite knepigt ibörjan men när man lärde känna honom blev han mucho trevlo! sen åkte jag hem och ja, nu är vi här! slänger upp en snygg bild på mig och tjejen emma smedberg innan jag säger hejdå för natten!

usch

det här är inte min dag. jag fryser, har huvudvärk och är hungrig, vilket jag inte var för en timma sen då jag nekade mat. idag hade vi fyra timmars luciaövning då vi ska ha vårat första tåg imorgon, grattis. nu ska jag sova puss!min plan just nu är att låta all min toning gå ur, visserligen kommer det ta ett tag, sen typ i maj eller nått så blir jag blond!

:@

FACEBOOK ÄR VÄRDELÖST OCH HADE JAG VETAT HUR JAG GÖR HADE JAG SKRIVIT ETT LÅNGT OCH ARGT BREV OM ATT DOM SKA FIXA DEt annarS! min håller faktiskt på att ryka

chill

Ett inlägg här va. alltid gott att skriva av sig tycker jag!
Idag efter skolan drog jag och fille och fikade. okej vi åt på mcdonalds. okej vi både fikade och åt. Eller jag fikade så att säga. Pluggade och snackade bara om det övriga, lika trevligt som alltid! sen åkte jag hem, satte på musik på högsta volym, och ställde mig i duschen. Där rakade jag mina ben, la inpackning i håret, och nu efteråt har jag nog smörjt in mig fem gånger :) Härligt med en riktig fuktbomb tycker jag! imorgon går jag antagligen i skolan till fyra pga luciaövning som våran musiklärare har planerat uselt. Det är tre dagar kvar och vi kan ingenting? great! sen åker jag nog hem och pluggar med tanke på att jag har en tio minuters lång redovisning om universum som jag ska göra i veckan! Ska nog ta tag i livet och plugga på den och So;n nu. Sjukt bra förebild är jag! Hejdå fox!
om jag fortsätter såhär kommer jag vara dubbelt så stor nästa år. Fast jag tränar regelbundet må jag säga, Mvg i idrott sen åttan om ni ville veta! Härlig sommarbild tycker jag. hejdo

no you girls

Ooh kiss me
Lick your cigarette then kiss me
Kiss me where your eye won't meet me
Meet me where your mind won't kiss me
Lick your eyes and mine and then hit me
Hit me with your eyes so sweetly
Oh you know, you know, you know that yes I love
I mean I'd love to get to know you

Do you never wonder? No
No no no you girls never know
Oh no you girls'll never know
No you girls never know
How you make a boy feel
You girls never know
Oh no, you girls'll never know
No you girls never know
How you make a boy feel
How you make a boy

Oh kiss me
Lick your cigarette then kiss me
Kiss me where your eye won't meet me
Meet me where your eye won't lick me
Lick your mind and mine so briefly
Oh you know, you know you're so sweetly
Oh you know, you knowt I know that I love you
I mean I, I mean I need to love

Do you never wonder? No
No no no you girls never know
Oh no, you girls'll never know
No you girls never know
How you make a boy feel
You girls never know
Oh no, you girls'll never know
No you girls never know
How you make a boy feel
How you make a boy feel
How you make a boy

Sometimes I say stupid things
That I think weell, I mean I
Sometimes I think the stupidest things
Because I never wonder
Oh how the girl feels
Oh how the girl feels

No you boys never care
Oh no you boys never care
No you boys never care
How the girl feels
No you boys never care
You dirty boys never care
No you boys never care
How the girl feels
Oh how the girl feels
Oh how the girl feels

söndag och godnatt

orkade inte blogga idag, tänkte bara säga godnatt, jag är trött.

grattis emma

HOHO nu är jag hemmaaaaa. kom precis hem. kul. hehe. nej men var först och träffade jossan , en självklarhet :) sen åkte jag och emma hem till emma (haha) där det var födelsedagskalas. Träffade massa folk som var efterlängtade och man inte har sett på ett tag, kanske nellie linda och lovisa eller? jaja kvällen var för övrigt mysig. kommer lite bättre update (update låter bög) imorgon. tills dess får jag önska er och mig själv en riktigt god natt, och förhoppningsvis en härlig morgon utan huvudvärk.(yeah right).

frukost efter lång natts sömn

nu har jag vaknat och sovit ut orentligt inatt. riktigt skönt att få en god natts sömn. sitter här med frukosten framför mig nu som består av två apelsiner, pappas chilinötter och en flaska julmust (förlåt pappa). HAHA stabilaste ffrukosten som finns. idag blir det storstädning av rummet som kommer i första hand, det behövs faktiskt. Sen får vi se om jag och jossan hittar på nått ikväll eller om jag stannar hemma med en ensam pappa och kollar å film med gubben. får se iaf. nu ska jag fokusera på mig frukost, hejdo

at home

heeej alla nöööoerdar. i stil med tiffany persson har jag vart ikväll. körde på lockar, och en fuskpäls. Haha skämt åsido men idag åkte jag och felicia hem till erik , där kapten, gunterberg och erik var. trevligt var det, vi spelade spel, (hahaha med andra ord, askul) och självklart vann jag felicia och philip, eller inte. sen chillade vi mestadels :) pappa kom och hämtade mig för att självaste seg-felicia kollade inte bussen till mig utan till sig själv. Så då avlsutades kvällen med en big mac som sköldes ner av ett glas julmust. MUMMA! imorgon blir det iaf städning och sen får vi se vad som händer! nu ska jag sova.
jag kör på spankmeposen. den sitter som en smäck
favvogirl!
Love yah my lö$bajs!
HAHA finns det nått bättre än internskämt ?

Dagens outfit


Converse
Slitna jeans från nudie
Kofta från zara
Rosa tröja från hm


Det borde komma oftare och det ska det göra!

decembernatt

nu sitter jag här så avslappnad jag kan bli. Idag tog jag en härlig promenad upp till a6, köpte ganska mycket små men behövliga saker! En ny foundation (min har varit slut i en vecka), en ny concealer, ett par scrubhandskar, värme och lockspray, leave in balsam, ögonskuggor och en ansiktsmask. Sen var jag och bytte pälskragen kärringen glömde att larma av. När jag var inne på hm berättar hon att dom inte kan larma av den för dom har inte såna larm. så skulle jag fått en ny, men dom hade inga. Men då sa hon att det fanns en kvar på lagret,  och det var den sista. Jag fick den vilket var tur ! Sen åkte jag hem till pappa. Tappade upp ett långt kvar, la i favoritinpackningen , och slängde på min mudmask. Precis innan jag la mig i badet torrscrubade jag mig. Väl i badet sjönk jag ner och belönade mig med lite julmusik, ett glas julmust och två apelsiner!

Stockholm igår var härligt, utom på bussen då vi åkte med allvarligt störda killar. Och nu är jag inte oseriös. Dom borde gå i specialklasser för värstingar. dom satt iaf och skrek hela resan, men jag kan sova mig igenom allt. Sen kom vi dit och det finns inte så mycket mer att säga än att det var mys, karin gjorde min resa (y)
bilder från igår och idag.
på bussen
inne på topshop

har inget smink på någon av bilderna med beige kofta. nu vet ni
Nu dunkas iaf julmusik i mina högtalare och jag taggar kvällen, antingen utgång med felicia och jossan tror jag, annars bara mys med felicia <3

hemma!

heeej bitches. nu är jag hemma från huvudstaden , har varit där på skolresa idag. Och jag är helt slut och orkar inte blogga nu , men imorgon kommer lite bilder som vi aldrig tog, men det kommer iaf komma upp vad jag köpte. Var konstigt nog ekonomisk, köpte iaf, två koftor, en trekvartsärmad tröja, och en pälskrage, som kärringen i stockholm glömde att larma av. asså jag kunde gå ut med larmet men det satt fortfarande kvar ? så jag får gå upp till a6 imorgon och be dom larma av :) imorgon kommer som sagt ett längre inlägg, nu ska jag ta en dusch för att mjuka upp mina stela leder, och sen sova kudde! hejdoooo

snabbis

kom nyss hem från ridningen och maxima skötte sig kanon, hoppning och hon flög över hinderna :) tror vi kom upp på en meter idag med! blir inget mer bloggande för nu ska jag göra iordning allt för imorgon, ska nämligen åka till huvudstaden. Kommer ta med mig 2000 som jag kan shoppa upp . sen när jag kommer hem berättar jag vad jag har köpt och allt! hejdoo mina läsare, wish me luck in stockholmo!

bobban

ah, jag känner att just nu är jag en livsnjutare på hög nivå. Har dragit ner gardinenen, låtsas att det är stekhet sommar ute, det dunkas reagge med min älskade bob på högsta volym i mina högtalare. Jag sluter mina ögon och drömmer om att när jag vaknar imorgon drar jag på mig min bikini, ett linne och jeansskorts, sen drar jag moppen in till stranden där jag lägger mig och steker. om jag inte hade min fantastiska fantasi hade jag nog inte överlevt. Nu ska jag ta en apelsin och sen sova.
Btw så gör jag en bob marley mössa i slöjden. nu vet ni
Någon är blond och inte så värst brun, men det är tanken som räknas och innan cypern... iaf så blir jag blond till sommaren :)

skidor , köttfärs och lucia.

Jag vill inte ha någon jävla köttfärssås. Jag vill åka skidor ! Idag var det 2- när jag kom hem, imorgon åker uggsen på! Var i skolan och hade luciaövning så missade slöjden, mycket bra. Luciaövningarna komer man verkligen i julstämning på. inte. asjobbigt är det, men bättre än slöjd! Sen efter skolan (eftersom emma dissade!!!!!!) så åkte jag och fille ner till stan och käkade, strosade runt lite och tog såklart en latte! Sen efter det kom felicia J, och fille åkte hem. Så då gick jag till alla butiker en gång till men vafan. Jag offrar väl mig för felucien? sen kom jag hem och nu kommer pappa tvinga i mig mat. Blä är allt jag säger. Köpte inget på stan även om det var frestande att langa upp kortet, får behärska mig med tanke på att jag åker till stockholm om två dagar. Jag jossan och karin kommer röja staden! Nu ska jag gå ner och äta. Hejdoo babes
sötatjejen ett år sen!
Vem är duuuuu?

RSS 2.0