28 februari

sitter här och har tagit en härlig sovmorgon. Igår kväll blev gott folk hos jossan igen. Haha, sjukt kul kväll. Idag blir det iaf att käka nått och sen ladda för match. Vill dock inte spela för jag vill inte få spö av egnahems 95:or vilket vi kommer få.
Ryggen på nya tröjan

cold

har är förkyld hela tiden känns det som. Orkar inte va det. Började dagen med att snyta mig och åka och jobba, sen lunchade jag och pappa. Sushi fick det bli, sjukt längesen. Efter det bar det upp till a6 där jag mötte emma och hanna, blev en god dricka från espresso house , och en vit trekvartsärm med snygg rygg från bikbok. Nu tänkte jag iaf dra mig upp till jossan sen och ikväll blir det att köra med några goingar! Ciao!

shopping

Kom hem från a6 nu, vart där med mamma. Vi invigde espresso house på a6! Det var fint inrett och vi behöver mer fik på a6. Mamma var bussi och köpte mig två olika brunutansol grejjer, en ansiktsmask på tub, och två basic tshirts. Ikväll blir det att chilla med några goa tjejer hos jossan sen kanske dra vidare ! Kommer nog ha en fin kväll om jag får tummen ur röven och går in i duschen nån gång. HEJDÅ

seggi

kom nyss hem från a6, åkte dit med papi som gav mig två jeans. Snäll är han! Tog bara bild på ett par, men dom andra var vanliga tajta blåa. Är sjukt seg efter en tuff träning igår, ska ta igen mig i helgen. Snart (eller om typ två månader) börjar det iaf dra ihop sig till min födelsedag. Vill iaf ha saker nu. Men nu ska jag nog sova, kommer inte upp imorgon annars. Vi hörs antagligen imorgon eller senare i helgen!
Såhär kommer jag gå klädd i vår!
nya jeansen. (dom är askorta men som sagt ska jag ha dom i sommar).

..

Och dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling
Att det kommer bli en lång kall vinter
Jag har lärt mig att saknaden är värst när nån har sovit som ett barn
Genom en iskall vinter

Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen

Och du känner att staden är precis som staden alltid varit
I väntan på en lång kall vinter
Och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland
Genom en iskall vinter

Vinternoll2

Uppdateringen har varit lite halvdan på sistonde men jag har fullt upp med skola och annat. Tog en tripp med en efterlängtad jossan idag som vart i sälen en vecka! Och det är nästan intill omöljigt att hitta något snyggt som också finns i ens storlek i jönköping, så jag tänker jobba lite och planera in en göteborg/stockholmsresa framöver.  Det är ju kul att ha lite nya plagg till våren. Ikväll blir det läggdags tidigt och ta nya tag imorgon genom att umgås med felicia och sen träna. Ska försöka komma igång lite bättre med bloggandet nu också både med bättre uppdatering och mer bilder!

Please please please.

Sitte här nyvaken och go. Idag blir det hälsa på min kära mormor på sjukhuset, och sen är det fest hos emma. Allt okej!

please allow me to introduce myself , my name is ulla

ja, när alla andra är på fester så ligger jag hemma och kollar på os. Jag lider dock inte. Lite ålderstecken? iaf så tog anna haag silver i längskidor jaktstarten. Mycket fint kämpat. Vet inte om hockeyn är slut än men det stog 3-1 sist jag kollade iaf. Ni som missade os kan ju bara kolla in min blogg så håller ni er uppdaterade. Skämt åsido fick jag hem kameran idag, är inte supernöjd med det är alltid nått, ska bara införskaffa mig ett bra minneskort sen invigs den på emmas fest imorgon. Som jag faktiskt ska gå på. Grattis nora!

fridayyy

sitter här nyvaken med en kopp kaffe i min stora sickade polotröja. har nyss ätit en sjukt god frukost. Igår blev det match och ostittande med en semla och lite kladdkaka. Anja pärssons insats är ju helt otrolig. Jag och pappa skrek som psykon. Idag blir det nog chill hos eric tror jag. Vet inte om jag orkar. Alla är så besatta av att festa, själv tycker jag att det är lugnt att ligga hemma en dag faktiskt. Jaja, vi får se hur det blir. Ciao sålänge.

träning

Ska snart dra mig in mot stan för att träna. Idag har jag inte gjort någonting, gjorde världens godaste sallad och städade mitt rum. Imorgon är det träningsmatch mot ekhagen och i helgen är det full rulle ! Nu ska jag springa till bussen, ciao!
btw så beställde min pappa en kamera idag!
cool

morning

har nyss vaknat och känner ett oförklarligt stort sug efter en räkmacka till frukost och en semla till efterrätt. idag ska jag och felicia fräsa. hejdå

hela livet är ett disco.

Sitter här svettig och nyligen hemkommen från träningen. Det svider härligt i mina magmuskler. Resten av dagen blir till att duscha, städa iordning (det blir alltid så sjukt stökigt när man är ensam hemma!), och sen ta en kvällsfika med karin. Sjukt fint! Så nu ska jag köra igång om jag ska hinna med allt.

sportlov

Sitter här proppmätt nu. Mamma och jag åkte ner och käkade på olearys. Helgen har vart sådär.. men det är bara att ta nya tag på sportlovet. uppdaterar imorgon eller nått!

Lycka

Idag är jag så sjukt glad. Solen skiner och snön glittrar. Jag har haft ett leende på läpparna från att jag vaknade till nu. När jag egentligen skulle slutat skolan denna dag så har jag hunnit med en lunch, fika, långpromenad och några rundor på stan och a6 med Nellie. Skönt att träffa henne, det var ett tag sen. Ikväll blir det nog ännu en tur runt rocksjön med josephine, får se om man springer eller går. Jag känner mig faktiskt taggad för en löprunda. Och imorgon är det artonårsfest hos andreas. Kommer bli fint. Men nu ska jag städa mitt rum. Ciao!
en oerhört charmig bild på oss får det bli. förhoppningsvis tar pappa tummen ur röven och beställer den där jäkla kameran snart!

enhörning

sitter här med pruttslime och gör så den pruttar... Nej men om ni kommer ihåg slime som man hade i burkar och köpte på br när man var liten, sån har jag nu. Fast man typ rengör datorn med den eller nått. Imorgon är det nationella prov i svenska som gäller. är sjukt taggad inte. Tänkte bara köra en snabbis här och sen sova. Ciaaoo!


vill ha sommar, men ännu mer en vecka i sälen med Josephine stern!

gatt

ligger här med laptopen i sängen och njuter av livet. Tog just min sista dusch i vår nuvarande. Vi ska nämligen renovera vårt badrum. Helgen har vart lugn och härlig. Igår kom felicia över och vi chillade lite. Idag var det fika med jossan som gällde, sen långpromenad, sen träning. Träningen var faktiskt riktigt rolig för att vara fys. Vi körde intervaller sen match i väldigt djup snö. Jobbigt men kul! Imorgon ska jag lämna in mina val, sen praoa. Jag praoar på adelante med karin, väldigt chill faktiskt. Jag längtar till sportlovet nu, och jag längtar ännu mer om det blir så att jag följer med jossan till sälen. Skulle vara sjukt underbart att spendera en vecka där med henne. Nu ska jag sova. Ha det fint!

girl, youll be a women soon

Hemma en fredagkväll själv för ovanlighetens skull. tyckte att det skulle bli skönt men när det visar sig att pappa inte har hyrt nån film och tänker ligga och glo på program som på spåret och lets dance en hel kväll, ser det inte så ljust ut. Har iaf köpt en ny skinnjacka och vi ska beställa hem en kamera nu så ni äntligen kan få lite bilder. Mer orkar jag skriva för nu ska jag återgå till att inte ha nått att göra

like the sun

sitter här, är allmänt glad och försöker hitta på en anledning till varöfr jag går runt i en kockmössa hela tiden. Pappa ifrågasatte det innan och det enda argumentet jag hade var att det var kul. men vadå? sjukt cool känner mig mig.

She burns like the sun
sommras

RSS 2.0