genom eld

Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I eld

hehe

jag gör ingenting. jag har ätit på max. två dagar i rad. kommer bli fet, men kan inte stå emot dedär lökringarna. mmm , gillar lökringar under armarna på folk med. vill suga på dom. hihihihihi. är trött.


godermorgon

eftersom jag är ledig på måndagar tänker jag få lite jobb gjort idag. Så ska åka snart. När lönen kommer ska jag köpa ett par skor. Fast jag kan inte bestämma mig om man ska satsa på ett par boots, eller ett par gummistövlar från hunter? beslutsångest.

fint som snus

fulländade precis kvällen med en timmas rykande hett bubbelbad med tända ljus och inpackning och hela kitet. Underbart


piczz

shobrusssh



regn, max, shopping och smoothie

Idag har jag haft en underbar dag. Bror och jag bestämde oss för att mysa loss. Så vi gick till Max där han bjöd mig på ett orginalmål, sen gick vi till a6 i ösregn, där en långklänning fick en  ny ägare. Den bjöd han också på, sen tog vi varsin smoothie och gick hem. Nu blir det film och chill. Sjukt fin dag! bilder kommer senare


fire with fire

det känns att man har börjat skolan. jag har typ solabstinens. och abstinens för sommarlovets eviga dagar av sol bad och vindrickande. har haft några grymt trevliga lugna kvällar med ett glas i handen denna sommarn, känner suget smyga sig på nu. Jag vet att jag låter som jag försöker vara 30 och ascool. Idag var det nog sista dagen jag hade ett par jeanshorts på mig, sörjer lite över det.
då- brun med oacceptabelt strandhår
levande död med blek hy och heltäckande klädsel. skulle lika gärna kunna ta på mig en slöja.
ska iaf sova nu så jag kommer upp imorgon. ciao

sommar





nej du och jag ska aldrig dö

hemkommen från lite filmtittning hemma hos lybing med henne och nellie. Det var fint, vi såg världens bästa film. Nu är helgen slut, och götet var riktigt fint. Köpte en superb leopardblus och lite mer shit. Men finast var kent konserten. Jag har nog aldrig sett något bättre, och när dom avslutade med mannen i den vita hatten och det sköts upp fyrverkerier över hela himlen kunde jag inte hålla tårarna inne. Jocke förklarade precis innan att dom skulle ta en paus från turnerandet och låtskrivandet ett tag nu. Men, det är absolut den bästa spelningen jag har vart på i hela mitt liv. Vill bara tillbaka nu.

mm-mmmmm

ikväll kör jag på chill. Försöker lugna min mentos abstinens. Det är inte lätt, har utvecklat ett nytt beroende. På lördag blir det kent sen en natt på radison i götet. Aldrig fel med hotellfrukost. Tills dess är  det bara att hålla i pengarna så hårt man kan så man har lite över till nordstan. Det har blivit ganska många resor till göteborg det här året, även fast det enligt mig inte är den roligaste staden i sverige precis. Ändå blev jag kär i lilla kungsbacka som vi bodde i på gothiaveckan. Men nu ska jag sluta skriva om ointressant skit. Hejdå!

jag är bäzzt

idag har jag och familjen vart ute och ätit och gått på bio. Har inte träffat min kära fader på ett tag så det var skönt. Från rhodos hade han med sig ännu en boss parfym till samlingen och lite godis och diverse. Imorgon ska jag och felicia sova ute i stugan i bashult. Det blir gott. Nu ska jag slå på en rulle film och chilla på den mätta magen.


I'm worth a million in prizes
With my torture film
Drive a G.T.O.
Wear a uniform
All on a government loan
Cause of a lust for life
Cause of a lust for life

svull

nu ska jag och mamma gå på en powerwalk, och köpa lite gass, hyra några filmer, laga middag och svulla hela dagen. det ska bli fint. puss

you are messin with the wrong man

ligger och spänner ut magen. Göööött. Imorgon kommer min far hem. Har saknat lille kissefisen. Idag har jag sett tre filmer. Felicia såg bara två. haha. Sen ägde vi alla ungar på badet med. Trevlig dag. Nu i veckan blir det grillning och övernattning mitt ute i bonnalandet. Men nu ska jag göra nått annat kul. yess

RSS 2.0