cravings

känner en viss lust att köpa ett par låga marinblåa converse. Ska kanske ta en tripp till stockholm med jossan snart, då kanske jag fixart. Sen känner jag också för att skaffa mig en långklänning. Sjukt snyggt, men jag kommer nog knappt våga använda den. Var nere på stan idag, skulle bara kolla om dom hade fått in något nytt, hålla mig lite uppdaterad, men ingenting. Senare var det grillning, fotboll, kubb och hopp i plurret vid stranden. Fient.
och nu sitter jag och lyssnar på kents nya album, om en månad och lite till ska jag än en gång se dom i götet!

en kväll i juni, när sommarn är som bäst

har inte så mycket att meddela om. Min mobil blev stulen på midsommarafton. annars lever jag livet.

grill

idag har dagen bjudit på sol och grillning. Mitt liv är sjukt ointressant just nu. Ligger hemma och är halvsjuk hela tiden. Har snart läst ut en sjukt lång bok, i brist på annat. Ifall ni ville veta. Så jag fortsätter väl att göra det jag är bäst på citera fina texter.
Sjung sånger för mig på radion
Sjung för mig igen, det lät som regn
Sjung en sång utan ord om ljusa nätter
Sjung för mig igen, du lät som snöfall
Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner
Sjung om dom gånger vi delade ett liv med en blick

Det finns inga ord på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker och känner samma sak.


in june drinkin horchata

Jag känner ruset av lycka fylla mig kropp. Känner känslan som man bara gör när man mår som bäst, när man endast har saker att se fram emot. En hel sommar att göra vad man vill med.

cuttttt

sitter och lyssnar på musik, snart kommer pappa med pengar, sen åker jag inte till stan, jag ska klippa mig och läga i lite ljusare slingor. sen blir det träning. Igår var jag och pappa uppe och sprang vid axamo, och tog ett dopp efter det. Förhoppningsvis har jag inte blivit sjuk, men det svider på som bara den i halsen, och så kan man ju inte glömma allt snor. Men nu ska jag städa mitt rum, ciao!

eleven days

kom nyss på att jag bara har haft 11 dagar av sommarlov. 11 dagar av ren njutning, ren lycka. Helgen har varit fylld av skratt. Jag har hela sommarlovet framför mig, det känns underbart. Nu har vi bestämt att vecka 26 drar vi till halmstad. Vecka 27 drar jag till stugan i västervik. Sen är det gothia. Vad som känns lite surt är att jag och mamma har en lägenhet i stockholm helt för oss själva under gothiaveckan, så den blir aldrig nyttjad av mig, kanske åker upp nån helg ist och bor på hotell. Just nu tänker jagfortsätta att njuta av den underbara känsla som har fyllt mig dessa dagar.

radion var på

åh, en midsommarnattsdröm fortsätter och fortsätter spelas om och om igen i mit huvud. Det går inte att sluta.

gott

ska ner och käka med josephine på stan nu. ha det fint!

liv

livet fortsätter att bjuda på godheter och jag fortsätter ta emot. Har luggit och gassat på stranden med två guld värda vänner idag, nellie och fille. Solen stekte som aldrig förr, och vi badade som firrar. Sen blev det en tur till max med nellie, det åt både orginalmål och glass. Helt underbart. Jag är lite halvbränd överallt, så nu är det på med aftersun som gäller, och snart ska jag upp och träna i det fina vädret. goo

Måste också säga att det inte finns någon bättre känsla än att komma iklädd en strandklänning med sina bästa vänner i släptåg, samtidigt som man känner solen omfamna benen.

du trasan, tänk om bananer vore som oss.

sitter lite röd om kinderna efter en dag i solen. Har luggit på stranden. sköönt. nu vankas det electric banana band och möjligtvis fest. hejdå

yep

Yess, nu har min guess klocka kommit med!!!! göööött. fick den i slutanianpresent av papi, bild kommer

why do you build me up, just to let me down?

herregud. tio är på rosenlunddskolan, 7 år med 6c, 3 år med 9c, 10 år i samma klass med william lantz. Och idag tog allt slut. samtidigt som jag är ledsen för att jag kommer sakna min kanonfina klass, och alla fantastiska lärare, så är det som en enorm lättnad. slutbetygen blev som väntat. Fick ett idrottsdiplom av anders igår med på avslutningsfesten. Ikväll blir det ut och äta med tjejerna på piren, och jag vet fortfarande inte om jag ska skratta eller gråta. Och nu har jag ett sommarlov framför mig som jag ska leva fullt ut. Blir nog några resor till halmstad och mjligtvis danmark, gothia cup, och kent för tredje gången. Jag ska göra detta till en bra sommar, även om mycket talar emot det.
hejdå 9c. Ni kommer vara mina babes föralltid

ren lycka

Idag har jossan bjudit mig på den perfekta sommardagen. Vi möttes på stan, där vi strosade runt lite. Jag åt en sallad på uteservering, sen gick vi till piren och satte i oss varsin mjukglass, resten bestod av att sitta i solen och snacka eller glida runt på mopparna. En riktigt fin dag idag, och jag har flera sådana väntandes. Imorgon blir det match, sedan packa. För på fredag morgon drar jag med min hatade klassjävel till halmstad. Vädret ska bli kanon och det kommer nog bli en lyckad resa. Men nu ska jag sova. Ciao
har lite ont om bilder så det får bli en för några helger sedan

RSS 2.0